Korleis får ein kjæreste?

Kvifor er det slik at nokon har kjæreste og nokon har ikkje. Eg meiner alltid. Nokon har alltid andre har aldri! For desse som alltid har, finn seg alltid ny. Hvis det går skeis med den gamle. Etter MAKS 3 måneder. Og så går livet sin vandte gang som om noko aldri hadde hendt. Merka knappt at dei skifta kjæreste, for han er nok ganske lik den forrige. Alltid.
Dessutan sit dei mest sannsynlig og speler dataspill, så får aldri sett ordentlig på dei.

Er det så lett for nokon å finna kjærleiken på 3 månader? Eller inngår dei kompromiss? Han her var heilt ok, eg tar han så eg slepp å vera aleina? Eg veit ikkje. Eg berre lurer.

For nokon av oss har aldri. Er me meir kresen? Velger me feil menn? Venter me på det heilt store og gløymer at me kan bygge på det små? Eller er det leppestiften, håret eller kjolen? Er me for erotiske? Gjer me menn ville og gale ei lita stund før dei velger det trygge, gjennomsnittlige, søte...?Men om sommaren er det godt å vera singel ;-)

14 kommentarer

amandamathisen

11.mai.2010 kl.13:58

helt enig med deg ! bra skrevet.

har selv type for øyeblikket men !

11.mai.2010 kl.15:41

Fantastiske klær, fantastik blogg, fantastisk skrevet: Synes du klarer deg veldig fint som singel jeg:).....Men helt enig: HVORFOR?!

Susanna

11.mai.2010 kl.15:58

For oss som aldri har/hadde kjæreste så er det berre fordi me venter på den rette spørr du meg :-) Eg va ei av dei som aldri hadde kjæresten, heilt te draumeprinsen fant meg :-)
bra skrevet..

Sigvor

11.mai.2010 kl.19:22

tøff blogg!:)

Silje

11.mai.2010 kl.19:32

Huff, er ikke lett det der....:S

Marte J

11.mai.2010 kl.19:33

Hei !

Første gang jeg var innom bloggen din idag, og jeg vil nok komme tilbake å lese mer !

Jeg er ei 13 år gammel jente som er veldig opptatt av mote, og som har veldig lyst til å stydere på London College of Fashion når jeg blir eldre. Kan du skrive litt om hverdagen der, og erfaringene og opplevelsene ?

-Elise <3

11.mai.2010 kl.19:35

Bra skrevet. Det bildet var veeeldig kult (Y) :D
Veldig fint innlegg. Jeg har vært gift i 15 år snart, hehe, så jeg har vel vært heldig vil jeg tro.

Jeanita Mari

12.mai.2010 kl.08:12

Tusen takk for kommentar, synes det er morsomt at du likte ferien min! Jeg tror grunnen til at mange alltid har kjæreste er at de er redd for å være alene. Jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor du er singel, du virker som en fantastisk person! Kommer virkelig til å følge med på bloggen din videre ;)

Tonje!

12.mai.2010 kl.10:04

Elsker det bilde!

Linnææy's blogg- ta en tur!:

12.mai.2010 kl.13:13

fint bilde: D

ha en flott langhelg helg!

Tonje!

13.mai.2010 kl.13:28

Jeg venter i spenning på neste innlegg :) // Aner ikke om det var noe feil med topplisten i går, sjekket den ikke. Kjedelig om du ikke fikk lov å komme der når du faktisk skulle gjøre det da!

Eirin

13.mai.2010 kl.14:30

Flott blogg og flott dame! :)

Og ja, jeg tror absolutt at den gjengen som alltid har kjæreste inngår kompromiss - og tar til takke med det nest beste hver gang... Jeg tror også det handler om at de aldri har lært seg hvordan å trives alene - og kanskje til og med hvordan å elske seg selv.

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

30, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits