Byttekveld
Idag har det vært nok ein byttekveld på Folk og røvere. Eg kom som vanleg med to svære kofferter. Men sjølv om eg får solgt ein del og bytta litt, blir det aldri tomt! Eg må snart til med gatemarknad igjen. For alt må vekk før eg flytter frå Bergen om nokre månader.

Det finaste eg bytta til meg ikveld var ein kul, 80-talls dongerijakke og eit rosa skjerf ei mormor hadde kjøpt i Frankrike.

Eg stoppa ein mann utanfor døra mi, for å få eit bilete av meg i jakken. Han brukte seriøst eit kvarter på å få til dette eine bilete i fokus og uten cropping av jakken. Håper han ikkje hadde dårleg tid eller blei lei seg for at eg ikkje ville ta bilete av han sjølv om han hadde vært modell i Spania.

8 kommentarer

Isabell

05.mai.2010 kl.22:19

sv: Takk ! Jeg gleder meg mest til resultatene egentlig. Dette skulle egentlig skjedd over natten. Men jeg smører meg med tålmodighet og gleder meg til målene mine er nådd :)

Takk for tipset, endret nå :)

Ha en fin kveld videre !

Camilla Sundby

05.mai.2010 kl.23:54

SV: Ja, de sier så. Kjærligheten er stygg.. Det er bare det at jeg får et press innvendig, det at jeg har dårlig tid til alt. Jeg vil ikke være noen unge lenger, som er sammen med en gutt i noen måneder, jeg vil finne kjærlighet som varer. Men, jeg er lei og redd for å prøve igjen.

Min ....

05.mai.2010 kl.23:56

Du er kul ;)

Tonje!

06.mai.2010 kl.10:12

Så nyelig skjef! Og ja...jeg skrev feil på bloggen min. Mente Egersund! :-)

Tonje!

06.mai.2010 kl.10:13

nyelig skjef? Hallo. Nydelig skjerf!!
Kul blogg du har :D:D:D fine bilder ;) ha en fin dag!!

loose threads ♡

06.mai.2010 kl.20:33

Så fin jakke du fikk deg:)

// jeg hadde også en sånn sykkel for over 10 år siden, men den gangen brydde jeg meg ikke så mye om gamle ting og synes det var flaut å bruke den, så ble den stålet, noe jeg er veldig lei meg for i dag.... :(

Khadija Ehsaan

09.mai.2010 kl.12:33

Fin blogg! liker fotografiene dine, flink!

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

30, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits