Alt ein skal måtte høyra.. egner seg ikkje for sarte sjeler.Det kan sanneleg vera ein prøvelse å vera singel. Alt ein skal måtte oppleva og høyra egner seg ikkje for sarte sjeler.
Er dette vanleg, eller er det eg som tiltrekker meg dei som står litt på kanten av det som passer seg å snakka om til einkvar? Avogtil tenkjer eg at eg har ingen grenser og er usedvanleg tolerant. Men eg har grenser. Takk og pris!

For i det eg går og drøymer om Marrakech vil han fortelle meg historier. Eg likar historier. Denne historien byrjar i eit skogholt. Ein mann står skjult bak eit tre, ei kvinne ser seg om og går mot ein hest. Eg kjenner uro. Aner kor dette er på veg. Sender sms og spør kva han tiltrekkes av. Svaret er: Kvinner og hester! Eg vil ikkje høyre resten av historien.


Kjære deg som bestemmer: Kan du senda ein fin mann med relativt normale drifter min veg? Please!!!!!!!!!!!!!

5 kommentarer

katrine

26.apr.2010 kl.22:00

hahaha

26.apr.2010 kl.22:58

ja, folk tenner på alt mulig:P :P

26.apr.2010 kl.23:40

hahahaha, huff!

Tonje!

27.apr.2010 kl.11:39

Hehe, du finner de sære du! ;)

Tonje!

28.apr.2010 kl.09:27

// Ja, jeg tenkte mer på at kompaktkamera er lettere å frakte med seg. Og så leste jeg noe om at kvaliteten på bildene var veldig bra med det kamera. Prisen ligger mellom 4 og 5000. Avhengig av hvor man kjøper det. Men i øyeblikket er det utsolgt både på Expert og Elkjøp iallefall.

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

30, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits