Det blir ingen byttehandel ditt ekle svin!

Ei venninna fekk nettopp besøk frå New York. Ein musikarmann, funnet på bluesfestival i sommar. Den eine som ikkje treng ein fan i kvart bluestelt. Så eg lurer korleis det gjekk til og tenkjer på kva eg endte opp med.

Eg klager ikkje. Festivallivet har alltid gjort meg godt og gitt meg utallige flørter. Det var ein Harley-davidson mann som elska Prince, året etter var det ein som spela med Prince. Eit skritt fram. I fjor var det ein brannmann og ein gammal flamme. Men det er noko med desse musikarane.

Bandbuss og backstagepass. Det er stor stas for oss som trives som groupies. Eg hadde ikkje sett meg ut nokon, vart lagt an på av trommisen på bussen. Men lenge sidan har hatt ein ting for svarte menn. Hvertfall ikkje den sleipe managaren som satt og ålte seg innpå den 18 år gamle hotelljenta. Vokalisten var nok flottast, med indianarlook og vanvittig knekk i hoftene.

Festen gjekk vidare til hotellplenen. Der var det tilslutt meg, managereklingen og indianarstjerna. Eg hadde ingenting imot den intense flørtingen. Men manageren hadde tapt kampen om Synnøve Solbakken frå hotellet og såg seg desperat rundt etter ny erobring. Og der satt BlondineBettina, 40 og noko småbarnsmor på nabobordet. Festen fortsatte i dei små timer på hotellrommet. Mykje vin, prat, flørt og ei jenta som kom på døra med eit piggsvin. Det siste var litt surrealistisk.

Og så plutseleg var "min" indianar vekke, det samme var den lett aldrande blondinebærta! Fyyyyyyyyyy... what! why? What happened just now? " I think they left... together!" Men du kan sova i mi seng, seier den ufyselige managaren.
De kan då for helvete ikkje driva byttehandel! Og eg tramper ut med 2 neste fulle flasker vin i handa. Det er morning, så eg sel vinflaskene til nokre natteranglare langs vegen for ein god sum. Festivalen var uansett slutt.

Så det eg lurer på er. Kvifor ender ei jenta opp med det som kanskje er kjærleiken, medan eg blir utsatt for slike uødvendige episodar! Korti skal eg ende opp med drømmemannen som spelar gitar og syng med mørk, deilig stemme?Eit skikkelig godt bilete av meg og indianaren. Akkurat slik eg husker det...

9 kommentarer

Dinow

29.mar.2010 kl.23:54

sv; Ja du har rett i det..

Og jeg tror at neste gang jeg skal dit, så blir det bare for å slappe av. Føler at jeg gikk glipp av en del, bare fordi vi absolutt skulle se så mye.. Hvis du skjønner.. :)

changing

30.mar.2010 kl.00:23

Ja, du kan så sei!! Eg kjenne meg igjen der.. Drømmemannen e saktens ikkje enkel å finne altså:P hehe, vi får bare holde ut og leite vidare! Lykke til til oss begge;)

<3 Heidi - Ukas blogg, vil du være med ?

30.mar.2010 kl.18:30

kjempe fin blogg du har <3

MARLENE FJELLTUN DYB

30.mar.2010 kl.18:31

Lykke til:-) finner han nok til slutt

Ruskepusa snart mamma

30.mar.2010 kl.18:33

Det skjer nok når du minst venter det :)

Jeg håper lykken kommer til deg!

Kanskje i Påsken ? God påske :D

Lizbeth Osnes

30.mar.2010 kl.18:34

Du finner ham nok til slutt vet du :) Man må kysse mange frosker... ;)

NA

30.mar.2010 kl.18:43

tja, verden er 99% idioter, så... :)

Elisabeth

30.mar.2010 kl.19:42

Sv; Ja, man må aldri glemme å kjempe for hverandre. Eller ta hverandre for gitt. Da funker ingen forhold.

Fine bilder du hadde på bloggen din :) flinkis!

Tonje!

31.mar.2010 kl.11:02

Jeg venter spent på fortsettelsen...

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

30, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits