Sånnt noke har kje dei i byn ( Bergen), nei det har dei ikkje...


Eit sånnt pressepass er ganske kult og eg sørga for å ha det utanpå jakken til ei kvar tid.
Men det blir ikkje riktig sex og singelliv-Carrie likavel. For det første klarte eg ikkje å springa byen rundt i høge hæler.Måtte innom Primark, kjøpa meg eit par kvite ( svart var utsolgt) tennissko til 2 pund. Prøvde å vera strategisk, skifta i kvartalet før ankomst nytt show. Men til tider dreit eg i heile skoen og deltok i gullbukse og tennisko.Økonomien skal passast på. Kan vel ikkje sei det er direkte glamorøst å hiva i seg ein 3 for 1 pound sausage and beans fra Sainsburys sånn at me skal sleppa å kjøpa lunch. Avogtil er det heller ikkje tid til mat og Anne-Marie gjekk på ein smell  då ho tok imot ein heil del champagne som substitutt for maten ho ikkje hadde tid til å kjøpa..


I køen til Pam Hoggs ser eg desse to. Treff igjen han til venstre utpå kvelden...


Kva skal ein egentlig sei? Fabelaktig! Weird? Kreativt. Kva er det som ligg bak?
Men eg likar!


Og for ei rumpa! Er det heilt rettferdig?
Eg tenkte hovud og kjole var eitt outfit, men "ho" dukker opp på festen med
grå plastikkminikjole.


Står i kø ei heil stund. Klaustrofobisk... veit kje om eg gidd! Nærmast ligg meg ned på golvet...
Ventar på alle med gullprikkar på invitasjonen. Eg har grønn, viser seg heldigvis at det er sitteplass. Det er igrunn godt det er energidrikk og ikkje champagne dei har i baren.
Anne-Marie er og sliten.


Han står attmed meg og er fin


Eg skal ikkje bli paparazzi! Medan eg sto der i køen, hørte eg eit rabalder, nokre skrik og medan eg snur meg rundt, grip fatt i kameraet er alt over. What? Kem? Kva skjedde? Einaste kjendisen på front row er Peaches Geldof. I lag med ein fabelaktig gjeng! Ho satt forresten med mobilen gjennom heile showet.


Og rumpa skal visast fram med gjennomsiktig stoff.


Ser de? Nestan identisk hårpryd frå forrige show. Dusken mellom beina er ny...Me hadde ein billett til festen. Ein gullbillett som såg akkurat ut som den i Charlie og sjokoladefabrikken. Tenker på alle dei morosame folka på showet og me føler at billeten må brukast. Det blir bestemt at eg skal gå. Mahiki, ein sånn plass prinsane dett utifrå med jevne mellomrom. Er litt skeptisk. Men alt skal prøvast og opplevast.

Det er lang kø utanfor, men gullbilletten fører meg rett forbi. Endeleg den servicen eg fortjener! Der nede i Vip-seksjonen er det ein del folk, men langt frå fullt. Kjenner meg litt rådvill, er jo omtrent edru. Ein mann tar kontakt, fotograf som meg... men det går trådt, kjemien stemmer ikkje og me ser begge desperat etter nye samtalepartnere. Eg treff på ei lita dama med enorm hatt. Har sett ho mange gonger på Fashion week, alltid i små kjoler og enorme hatter. Ho er hattedesigner. Bombe! Servitøren går rundt med cocktails på brett, men det er i tillegg satt ut enorme flasker med vodka og blandevatn i isbøtter. Synd eg skal nå siste toget. Heller i meg 4 drinkar.

Møter ei middelaldrande dame med ein sølvfarga fisk på hovudet og hennar dragqueenbestevenn med sølvpynt i håret ( sjå bilete!) Eg peiker på håret og seier: "Love your...." og han peiker på gullbuksene og seier "Love yours..." Peiker på armbåndet mitt og seier "Fabolous!" og eg "I know, I looove it!"  og djupare stikk ikkje resten  av samtalen heller. Dama med fiskehatt er ei ordentlig sosietetsdame som ville gått med ALLE klena frå visnigen utenom kanskje den lille trusa med dusken. (siste bilete) Eg spør ikkje om det inkluderer jumpsuiten med gjennomsiktig rumpe. Den enorme tyllhatten er openbar, ho har jo allereie ein fisk på hovudet. Cartoondama i raudt kvitt og blått dukker forresten opp i grå plastikkminikjole. Og dei som kjenner "ho" fortel at det egentlig er ein sjenert, "average looking" mann. For ei historie det må ligge bak!

Klokka nærmer seg 12 og eg må springa før festen har tatt av! Er ikkje lei meg. Fekk ikkje heilt taket på desse folka. Men  likar å veta kva eg ikkje går glipp av!

3 kommentarer

theninja

06.mar.2010 kl.19:03

Fin blogg! :-)

Herskerne

06.mar.2010 kl.19:30

Hehehe, det så jo gøy ut :D

loose threads ♡ ♡ ♡

07.mar.2010 kl.14:11

Så fantastisk herlig! Spennende...

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

29, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits