Nettdating -ny føljetong?Eg driv jo som ein del veit med litt nettdating. Har ikkje møtt så veldig mange i det virkelig liv. Må tenka etter....Jo, no hugsar eg:

Gartnaren
:  Pangstart på nettdatinga, første date varte i 4 dagar! Flott mann, tatoveringar og Harley. Staffeli i stova, raudvin og madrass på golvet. Er saman på Nyttårsafta. Må så tilbake til London. Treff han igjen i April, på utstilling. Nachspiel med kunstnarane og taxi heim. Så hugsar eg ikkje heilt korleis det gjekk, men eg veit at datinga to slutt. Utan ei forklaring hverken på mail, sms, face to face eller telefon. Dårleg stil! Han hadde forresten tenåringsdøtre, like greit!

Kjendisadvokaten: "Er du en pen KVINNE skal du vite at du skal få god forpleining av meg;):)" Hahaha, dette slo eg altså til på! Han kom til Bergen, men drakk oss fulle på vin og vodka. Deretter åt me "nattmat" på byens dyraste restaurant. Han var herleg snobbete, full av sjølvironi og eg trivest utmerket i hans selskap. Ikkje utan grunn at han hadde vært på Se og hørs liste over landets mest glamorøse. Fekk seinare melding om å fly til Kristiansand, han kjeda seg nok på hotellet. Eg gjorde som han sa. I det siste har det berre vore sporadisk kontakt. Fekk eit ønske om bilete av det meir vågale slaget. Eg sa han måtte venta til det vart varmare tider og eg faktisk orka å kle av meg...

Barnehagemannen:
Tidlegare beskrevet under samme tittel. Utallige dater utan noko kyss eller anna action. Men eg var kanskje ikkje interessert eg heller. Veldig snill og flott mann. Lenge sidan me har hatt kontakt no, hadde vært fin å ha som venn. For datene var alltid koselege!

Manisk depressiv: Spontan date etter berre eit par brev. Litt rar mann, som er heilt tydeleg på at han er manisk depressiv. Knallgod pizza og vin gjer likevel kvelden hyggelg. Men det blir med den eine.

Litteraturmannen:
Har eg ENDA ikkje møtt. Men det er ein spennande mann som bur i Oslo. Er altfor gammal og har litt spesielle fritidsinteresser. Ein absolutt bohem! Gler meg!


Trur det var alle. Trudde egentlig det var fleir! Hmmmm... har vært litt giddalaus med dette i det siste. Det burde kanskje ta seg opp, for i det minste å ha noko å blogge om.. hehe.

Kanskje det burde bli ein føljetong?
Kva trur de om det?

6 kommentarer

Sv; Ja, det er jeg helt enig i ;P Bedre det :)

carinacharlotte

20.jan.2010 kl.14:20

Morsomt innlegg:)

har aldri prøvd det jeg, men gøy å lese om!

Oda Tafjord

20.jan.2010 kl.14:36

sv: Ja, den ideen er jo utrolig, og utførelsen er like fantastisk!

Janne

20.jan.2010 kl.15:13

JAJAJAJA la det bli en føljetong!! Vi husmødre trenger litt krydder i hverdagen!! Forresten så ble jeg ikke akkurat LITE nysgjerrig på hvem denne kjendisadvokaten er.... :)

Tonje

20.jan.2010 kl.21:24

Fantastisk. Og jeg er meget nyskjerrig her jeg også... Og når det gjelder den vakre sløyfen. De har flere igjen i 4etg i galleriet - løp og kjøp.

Suzie Q

24.jan.2010 kl.20:30

Du skriver bra!

Er en herlig liste du har! haha

Morsomt å lese bloggen din:)

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

29, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet. bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits