GOAOoops... la ikkje merke til at eg hadde blitt litt brun

GOA... deilig forandring frå Mumbay. Fann meg eit lilla hotell med lyseblått soverom rett ved stranda. Var igrunn klar for å finna meg nokre hippiar å henga med. Istaden møtte eg ein ung mann med amerikansk aksent frå Mumbay. Bli med å drikk, me er ein heil gjeng. Ok, tenkte eg... er nok best å ta dei tilbud ein får. Sånn endte eg opp med eit titalls gutar i slutten av 20åra. Me gjekk på ein pub som var fabelaktig! Spennande menneske i alle aldre og det beste pubbandet eg nokon gong har høyrt. Spelte kul rockemusikk frå 70-tallet og kvar sang var like god som originalen. Var i ekstase! Men desse og spelte " Summer of 69". Indere elsker visst den sangen. Guuuud! Men der kjem han forbi meg i slowmotion, den deiligaste mannen eg kunne tenka meg! Høg, mandig med langt, svart krøllete hår. Ser akkurat ut som han arabaren i Lost, kva heitte han? Kjenner det i heile kroppen at denne mannen er i nærleiken, men det er eit stor skjær i gleden! Eg har ein 27årig guttunge limt fast i rumpa. Kva skal eg gjera? Kan nesten ikkje forlate dei som tok meg med hit og sei eg heller vil flørta med ein litt eldre, flottare mann. Nei, eg får det ikkje til og ender opp på casino med guttane som forsåvidt er vanvittig moro! Blir kjørt heim og må ha ein lang seanse med å avvise guttungen. Sovner. Vakner tidleg av at det banker på... Det er gutten som vil ha meg med å bade. Dei har funnet ei øde strand og festa heile natta. Eg blir med og bader.

Gjengen reiser og eg er aleine i GOA. Litt deppa, men må ut og eta middag. Går ikkje langt frå hotellet, men finn eit flott galleri med restaurant. Eg et biff, drikk raudvin og koser meg med bok. Det sit ein gjeng på nabobordet. Ein mann kjem og presenterer seg som kunstnaren som eig galleriet. Eg helser og han går tilbake tilbake til bordet sitt. Etter ei stund kjem plutseleg den grusomme sangen igjen,  "summer of 69". Eg bryter ut: "Herregud kva er det med denne sangen i India!". Kunne like gjerne vært på Sjøboden ( harry utestad i Bergen). Blir invitert bort til gjengen på nabobordet. Kjekke folk som skal vidare på narchspiel til kunstnaren. Eg blir med.
Me kjem fram til den mest imponerande funkisvillaen eg har sett i heile mitt liv. Kunstnarens eige verk med opplyste skulpturar i hagen under palmetrær. Inne er stilen ein blanding av minimalistiske møblar og maksimalistisk kunst. Mange meter under taket. Og masse champagne. Kunsten minner absolutt om kunst min gamle flamme-kunstaren lagar. Han skulle sett dette. Er lei for at eg ikkje hadde kameraet med. Dagen etter når eg blir køyrt heim ser eg at villaen ligg på ein ås, under palmetrær og lange rismaker rundt. Det er nydelig! Men det er berre nokre timar til flyet mitt går vidare til Jaipur.

7 kommentarer

Victoria.

27.des.2009 kl.23:40

fin blogg :)hva er en god venn for deg? fortell meg det: http://cafemokka.blogg.no/1261934845_hva_er_en_god_venn_fo.html

Delicate

27.des.2009 kl.23:43

Nydelige bilder.

Høres spennende ut. :)

♥Silje

27.des.2009 kl.23:43

:)

Birthe

27.des.2009 kl.23:44

Kjekt å komme hjem til mange spennende innlegg;)

Nantika

27.des.2009 kl.23:46

hei! Jeg har en spr. runde på bloggen min : )

Det hadde vært hyggelig visst du skrev et spørsmål eller 2!

nantika.blogg.no

-fin blogg

Bengin ~ Mote og glede

27.des.2009 kl.23:51

Kjempe fine bilder, så kjempe koselig ut!

Jeg linker to bloggere hver dag, og det kommer jeg til å gjøre så lenge jeg har bloggen min. Det hadde jo vært utrolig koselig om du hadde lagt igjen bloggadressa di i det øverste innlegget på bloggen min. Kanskje det er deg jeg linker neste gang<3 Jeg blir blandt annet fast leser på de bloggene jeg linker!

Marthine

27.des.2009 kl.23:58

Hehe, søt blogg! :)

Legg gjerne igjen en kommentar hos meg også! Da er du en snupp!<3

GOD JUL!

Stor klem fra www.marthinius.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

29, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet.

Kategorier

Arkiv

hits