Nokon som passer for meg?

blogg22


Det er langt å gå, heim til Bjørge. 5 kilometer frå hovudveien, oppover. Grusveg og skog.
Gjekk den vegen idag, i fullmåne virka det som. Det var vakkert, men sulten og relativt høge hæler gjorde heimvegen litt tung. Unnlot å skremma meg sjølv.

Lengtar etter leiligheten min i byn, men må halda ut her heime i nesten 3 veker til. Vil på date no i førjulstida, og traske heimover til min egen leilighet eller ikkje...
Veit nokon om nokon som kunne passa for meg?

5 kommentarer

Nesebakken er JÆÆVLIG å gå.. det skulle gått buss :( Jeg bor ikke på bjørge, men jeg har mange venninner som bor der og har gått den bakken MAANGE ganger, og før jeg fikk busskort gikk jeg fra shell til bjørge i både snøstorm og høljene regn:P Hadde vært koselig om du hadde stukket innom bloggen min♥

Har forresten spørsmålsrunde, videoblogg hvis nok spørsmål :)

http://prinsesseleah.blogg.no/1258933922_sprsmlsrunde_.html

Malene Bjørge

02.des.2009 kl.21:42

Hehe, det er ikkje Bjørge i Fyllingsdalen... men Bjørge i Lindås kommune, ei lita bygd oppå eit lite fjell :-) Her har det aldri gått buss, men skuleborna får taxi til bussen.
SV: hehe.. åja:p MY BAD!:P Ja jeg håper det jeg også.. Håper de tar kontakt når de blir litt eldre, jeg føler jeg har prøvd nok..

Silje

02.des.2009 kl.23:16

Så fin header du har.

Silje

02.des.2009 kl.23:32

Bare hyggelig. God natt ja, kjære deg.

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

29, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet.

Kategorier

Arkiv

hits