Svimmel i Pakistan


02
05
06

Etter første bryllaupseremoni er det kviledag. Eg synest det er tungt å vera inne heile dagen, men seier ikkje noko. Eg har byrja på mi 3. bok sidan turen starta. Rommet mitt har aircondition og vifte og eg trivest forsåvidt.
3.dag og siste bryllupsfest. Idag skal me ikkje reisa langt, men det betyr igjen at det er lenge å venta. Festen skal holdast i eit storslagent telt, men det er ulidelig varmt sjølv om det nærmar seg midnatt!
Eg er populær blandt barna, dei vil at eg skal ta bilete av dei. Eg er populær blandt ein del vaksne og.
Ei ung kvinne kjem og set seg i sofaen med meg. Ho prater i vei, lenge.. men på urdu. Eg prøver så godt eg kan å få nokre av borna til å oversette.
Det er ein svær buffet, eg vil bort å sjå all den deilige maten. Men eg kjem berre så langt at eg kjenner matlukta før kvalmen veller opp i meg. Eg går og set meg igjen, kjenner at eg frys inni meg.. Oh no! Prøver å reisa meg, men blir svimmel. Må berre bli sittande. Og sit i ørska til kvelden er over, utan å ha smakt ein matbit. Det er trist! Ligg sjuk heile natta og neste dag.

5.dag er eg klar for litt shopping. Men kroppen tåler ikkje mykje etter sjukdom og inaktivitet. Varmen er uutholdelig og eg har full påkledning med hodesjal og det heile. Eg tar fram i-poden for å høyre litt musikk på veg gjennom byen. Første sang som kjem på er Hellbillies " Krasafaren steinbu". Eg lengtar etter den Norske fjellheimen i klar, kald haustluft..gjerne med Hellbillies-Aslak.
Det blir litt shopping, sjølv om eg må sitta å gjera det. Eg er igjen svimmel, men søstrene passer på.
Dei ordner, pruter og betaler.

Én kommentar

lina

08.nov.2009 kl.23:52

Hvor har bloggen din befunnet seg ? Hvorfor har jeg ikke funnet den før nå ? Jeg er frelst. Sees i kommentarfeltet under ditt neste innlegg. (Da skal jeg kommentere det du skriver også, i motsetning til det jeg gjør nå)

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

29, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet.

Kategorier

Arkiv

hits