Menn og alder

raudmunn

Kva er di aldersgrense? På menn altså. Eg har alltid likt eldre menn, heilt sidan ungdomskulen då eg var villt forelska i læraren. Eg koste meg heima med te, bøker og Utenriksmagasinet. Alt for å kunne brilliere i timen, høyra læraren spørra om det var nokon, andre enn Malene som kunne svara på spørsmålet. Det var mitt beste skuleår! 

Som regel dater eg menn som er 10-15 år eldre enn meg.
Men no har det seg slik at eg har truffet ein mann som er enda litt eldre...Litteraturmannen kaller eg han. Alderen sjokkerte meg, men den er det minst sjokkerande med han. Eg høyrer om klubber han går på og møter han har hatt. Turer til Finland, kollektiv i Berlin. Kvinner og menn.
Han fortel at han bur i eit stort murhus på Oslos vestkant, 300 kvadrat og blomar som kryp oppover fasaden. Eg forestiller meg festane, møtene  der inne. Kristianiabohemen anno 2009.
Eg er nyskjerrig.

5 kommentarer

Etablerer Geir

11.sep.2009 kl.23:31

Du har mykje for deg, Malene. Det skal du ha.

Kikker innom bloggen din av og til. Kjekt lesestoff.

Sidan eg e nett så mykje eldre enn deg, så synes eg det e ekstra kjekt.

Håp for oss gamlingane, også ;o)

Kos deg.
max 10 år for meg, men tror nok jeg holder meg til dem i slutten av 20-årene så da er det vel en 7 år. No more boys, gimme man! ;)

Helge

12.sep.2009 kl.13:20

Hei Malene, fin blogg du har her . Flotte bilder av deg . Likte godt bildeserien med kjolen.

Kikker nok innom igjen her. Hilsen Helge N (45 år hehe fin årgang).

Anette

14.sep.2009 kl.07:36

For å få tak i lakris is må ein aller først finne ein plass der dei sel diplom is =)

Ernst

09.nov.2009 kl.10:45

Syntes selv den mentale alderen er viktigst, når det kommer til alder. Det er store variasjoner på kvinner der. Fra ca. min alder og et stykke ned er ok...

Men kan selv være litt fordomsfull med tanke på at jeg syntes enkelte kvinner blir veldig materialistiske, når de når en viss alder. (Gjelder ikke alle!:)

Var en del andre artikler her og, som var interesange.. Fin blogg!! ;)

Skriv en ny kommentar

Malene Bjørge

Malene Bjørge

29, Bergen

Malene Bjørge, fotograf. Utdanna ved London College of Fashion. Drømmande, kreativ og rastlaus sjel. Elsker alt det vakre i livet.

Kategorier

Arkiv

hits